VVD | Campagne Filmpjes

Over deze Case

Cellular Design

Visual Design

Cellular Design

Video Productie

Dit project is een lopend proces waarbij ik werk doe voor de VVD. In combinatie met het Campagnebureau Meute maak ik animaties voor lokale VVD afdelingen zodat zij hun boodschap beeldend kunnen overbrengen. Hieronder is een kleine greep animaties uit een collectie van meer dan 25 individuele animaties die ik tot nu toe gemaakt heb voor verschillende afdelingen.

De Briefing

De briefing is verschillend per afdeling omdat elke afdeling andere wensen en thema’s heeft. De vormgeving is meestal erg vrij en ik probeer deze consistent te houden over al mijn animaties. De lengte is variabel en wordt bepaald door de afdeling afhankelijk van hoeveel informatie ze over willen brengen.

Over het Proces

Voor de VVD animaties heb ik onderhand een standaard workflow ontwikkeld. Meute neemt contact met mij op wanneer een afdeling een animatie wenst te krijgen. Vervolgens zorgt Meute er samen met de afdeling voor dat er een script komt te liggen over het thema waar een animatie over wordt gemaakt. Vervolgens maak ik een conceptversie met stills om mijn idee van de animatie te communiceren richting Meute. Hier krijg ik vervolgens feedback op en dit neem ik mee richting de werkelijke animatie. Zodra de animatie af is zijn er vaak een aantal feedback rondes om de puntjes op de i te zetten en dan lever ik de bestanden af.

Resultaat

Zie meer:

Choklet | Een Chocolade gethematiseerde kook app.

JUNO | Een online platform voor studenten en bedrijven.