Meute | Website voor Campagnebureau

Over deze Case

Cellular Design

Web design

Dit was een van mijn eerste betaalde opdrachten in het bouwen van Wordpress websites. De opdrachtgever was een beginnend campagnebureau. Ik heb bij dit project veel geleerd over hoe ik met opdrachtgevers om moet gaan en hoe ik mij moet opstellen als professional.

De Briefing

Meute was toen ik aan deze website begon nog maar net begonnen met het werven van opdrachtgevers. Hierdoor stond er nog vrij weinig wat betreft de huisstijl. Het logo was echter wel al ontworpen. Hierdoor had ik best veel vrijheid in het ontwerpen van de site. Het moest echter vooral pro-actief zijn in de vormgeving. Het moest uitdagend zijn en uitnodigen tot actie.

Over het Proces

De opdrachtgever kwam naar mij toe met een vrij simpele briefing. De website moest communiceren waar Meute voor staat en vooral overbrengen wat Meute doet. Met name het pro-actieve element was belangrijk. Ik begon met een ruw overzicht van hoe de opdrachtgever de site ingedeeld wilde hebben en ben toen aan de slag gegaan met een high-fi mockup. (2e afbeelding) Dit was echter teveel van het goede volgens de opdrachtgever. Ik sta er nog steeds achter dat ik dit een enorm gave vorm vind om een bedrijf in te gieten, maar ik snap zeker het standpunt van de opdrachtgever. Dit heb ik dus aangepast. De huidige site is te vinden in de link beneden aan de pagina. Ik onderhoud deze site nog steeds.

Proces

Zie meer:

Kiki Bakker | Website voor een Employee Engager.

X=Festival | Een website voor een evenement.