Kiki Bakker | Website voor Employee Engager

Over deze Case

Cellular Design

Web design

Dit was mijn tweede betaalde opdracht voor het bouwen van een Wordpress website. Ditmaal voor een ZZP’er die zichzelf bezighoud met werknemer betrokkenheid. Ik ben bij deze opdracht vele iteraties doorgelopen met de klant om tot een goed resultaat te komen.

De Briefing

In tegenstelling tot de website voor Meute was de website voor Kiki Bakker een stuk formeler. Ik moest hierbij vooral de professionaliteit en het belang van haar werk communiceren richting potentiële klanten.

Over het Proces

Ik begon dit proces door een mockup te maken van de website, deze heb ik meerdere malen samen met de opdrachtgever herzien om tot betere resultaten te komen. Hier was sprake van een coöperatief proces. Hierna heb ik het concept omgezet tot een werkende site. Ik heb erg veel geleerd tussen de opdracht voor Meute en deze opdracht. Bijvoorbeeld het feit dat deze site veel meer is opgebouwd vanuit een grid.

Proces

Zie meer:

Meute | Een website ontworpen voor een campagne bureau.

X=Festival | Een website voor een evenement.